تفاوت بین طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی و طراحی دکوراسیون داخلی تجاری چیست؟

تفاوت بین طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی و طراحی دکوراسیون داخلی تجاری چیست؟
در حالی که در طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی فقط روی یک موضوع تمرکز می شود، در طراحی دکوراسیون داخلی تجاری به گستره ای از فضاها توجه می شود. هتل ها، سالن ها، رستوران ها، فضاهای خرده فروشی و مراکز خرید از این گونه فضاها می باشد.
آیا واقعا بین طراحی تجاری و مسکونی تمایزی وجود دارد؟ بله، خانه و کسب و کار ها نیاز های متفاوتی دارند، در نتیجه به طراحی های متفاوتی هم احتیاج دارند. در طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی هدف ایجاد فضاهای خوشایند و مناسب برای صاحبان خانه است در حالی که هدف دکوراسیون داخلی تجاری افزایش قابلیت ها و ایجاد فضاهای کاربردی برای ایجاد سود بیشتر می باشد.

بوتیک لباس زنانه با طراحی ساده اما زیبا
با توجه به اینکه فضای تجاری یک مرکز خرید، بزرگ و لوکس است یا فضای کسب و کار های خرد، کوچک است و با توجه به دیدگاه مشتری طراحی ها با هم متفاوت خواهد بود. از آنجا که محدوده کار در دکوراسیون داخلی تجاری بسیار بزرگتر از پروژه های مسکونی می باشد، طراحان تجاری مسئولیت بزرگتر و بیشتری نیز دارند.

مزون لباس با طراحی داخلی مناسب
طراحی دکوراسیون داخلی تجاری چیست؟ (ایمنی و برنامه ریزی در طراحی)
طراحانی که در زمینه دکوراسیون داخلی تجاری فعالیت می کنند قبل از توجه به زیبایی شناسی محیط به ایمنی و کارایی محیط توجه می کنند و ایمنی را در اولویت قرار می دهند.
طراحان دکوراسیون داخلی تجاری می دانند که بدون برنامه نمی توانند طراحی موفقی داشته باشند. این برنامه شامل ساختار فیزیکی ایمن و متناسب می باشد. طراحان در تمامی مراحل ساخت و ساز و یا نوسازی با پیمانکاران و تولیدکنندگان همکاری می کنند تا تمامی مسائل مهم ساختاری مانند جزئیات معماری، نورپردازی، طراحی کف و سقف و پنجره ها با دقت هرچه بیشتر اجرا شود. طراحان همچنین دامنه کار پروژه را تعریف می کنند، نقشه ها را طراحی می کنند، مصالح را انتخاب می کنند و برنامه بودجه بندی را تعریف می کنند.

طراحی داخلی فروشگاه باید به گونه ای باشد که دسترسی به محصولات برای مشتریان راحت باشد.
پس از پایان مراحل ساخت و ساز به تزئینات و زیبایی ظاهری توجه می شود. برای تزئینات واحد های تجاری از رنگ، آثار هنری، پارچه و … استفاده می شود.
یک طراح داخلی با استعداد و با تجربه به کمک مهارت خود می تواند یک واحد تجاری شکست خورده را به یک واحد تجاری موفق تبدیل کند. طراحان توانایی این را دارند که با در نظر گرفتن نیاز ها و چشم انداز های مختلف فضا های دکوراسیون داخلی تجاری مورد پسند مشتریان طراحی کنند.
اغلب گفته شده است که در موفقیت یک کسب و کار محل آن کسب و کار بسیار اهمیت دارد. واقعیت این است که حتی بزرگترین کسب و کار های جهان هم اگر در مکان و محل نامناسب باشند با شکست موجه خواهند شد. این موضوع که فضای دکوراسیون داخلی تجاری فکر شده باشد بسیار مهم می باشد.

فروشگاه با طراحی خوب باید ظاهر خارجی و داخلی جذابی برای مشتریان داشته باشد.
طراحی داخلی هنر برقراری تعادل بین عملکرد و زیبایی فضا می باشد. هدف اصلی عملکرد ساختمان توسط طراحی داخل آن مشخص می شود نه بیرون و ظاهر ساختمان.
یک ساختمان تجاری برای یک هدف و عملکرد خاص طراحی و ساخته می شود. انواع مختلفی از عملکرد های تجاری و در نتیجه انواع مختلفی از طراحی دکوراسیون داخلی تجاری برای واحد های تجاری وجود دارد.
عملکرد ساختمان های تجاری
طراحان داخلی در طراحی دکوراسیون داخلی تجاری باید عملکرد را در اولویت قرار داده و هدف اصلی طراحی را عملکرد فضایی قرار دهند. در حالی که در طراحی داخلی یک خانه هدف اصلی ایجاد فضایی برای زندگی می باشد در طراحی دکوراسیون داخلی تجاری هدف اصلی عملکرد و بهبود کسب و کار می باشد. طراحی داخلی با توجه به فضای فیزیکی و زیبایی شناسی به تمامی نیاز های عملکردی و تجاری به شکلی متعادل برطرف می کند.

چیدمان داخلی یک فروشگاه باید به گونه ای باشد که همه کالا ها در دید مشتری باشد.
فضا های فیزیکی
هنگام بررسی فضای داخلی می توان در مورد دو موضوع اصلی صحبت کرد: بهره وری از فضا های فیزیکی و زیبایی شناسی. اولین موضوعی که بررسی می شود این است که طراحان داخلی می توانند از فضای فیزیکی برای بهبود ساختار تجاری استفاده کنند. اگر طراحی یک خانه بر قابلیت زندگی باشد، طراحی یک ساختمان تجاری مبتنی بر قابلیت عملکرد صحیح می باشد. فضای تجاری باید برای کارمندان و مشتریان قابل استفاده باشد تا بتواند سود بیشتری برای افراد بیاورد.
طراحی فضا های قابل استفاده بر اساس نیاز های ساختمان تغییر خواهد کرد. در یک ساختمان اداری نیاز است که چندین اتاق در یک فضا وجود داشته باشد و این اتاق ها با یکدیگر ارتباط داشته و بتوان به راحتی بین اتاق ها جا به جا شد، یک فروشگاه به فضایی برای نمایش محصولات نیاز دارد، یا یک رستوران به فضایی به عنوان آشپزخانه و فضایی به عنوان غذا خوری نیاز دارد. پس در نتیجه این طراحی داخلی است که مشخص می کند هر فضایی برای چه عملکردی کاربرد خواهد داشت.

دکوراسیون داخلی اداری

دکوراسیون داخلی رستوران

دکوراسیون داخلی مسکونی